Home

Schoonheidssalon Beaudini

Samanthagang 142 - 2719 CL Zoetermeer

 

WelkomBehandelingSalonmerkenhannah huidcoachSalon ImpressieAfspraak makenActiesLinks

Salonmerken

· hannah
· IDUN


KvK 27286316

BTW NL001720080B68

Geef je huid een kans

Dit unieke totaal concept komt voort uit een ongekend specialisme in huidtherapie, jarenlange praktijkervaring en absolute pioniersschap, met als voornaamste doel: een zichtbare en vooral duurzame huidverbetering voor iedereen.

Bij de ontwikkeling van producten is het de missie om de beschadigde huid weer in balans te brengen en hiermee de huid mogelijkheden te bieden om te herstellen. Bovendien kan veroudering van de huid hierdoor worden vertraagd. Als producten in staat zijn om een probleemhuid te verbeteren, kunt u wel nagaan wat de impact van de producten op de normale huid is. Als gebruiker ontdekt u snel de toegevoegde waarde van de producten.

Elk product heeft een uitgebalanceerde samenstelling, van huideigen, hoog gekwalificeerde natuurlijke ingredienten die gezamenlijke een krachtige werking teweeg brengen. De producten zijn op elkaar afgestemd en zo ontwikkeld, dat het beoogde resultaat vlug zichtbaar wordt. Niet vanuit een laboratorium, maar vanuit de dagelijkse praktijk. Het gaat er beslist niet om, dat u alle producten dient te gebruiken, maar wel die producten die voor het verbeteren en onderhouden van uw huid noodzakelijk zijn.


Schoonheidsspecialiste

Diana v.d. Boogaard

hannah huidcoach

   

©2024 Measure-IT www.hannah.nl