Home

Schoonheidssalon Beaudini

Samanthagang 168 - 2719 CL Zoetermeer

 

WelkomBehandelingSalonmerkenhannah huidcoachSalon ImpressieAfspraak makenActiesLinks

Salonmerken

· hannah
· Biomaris
· John van G


KvK 27286316

BTW NL145530954B01

Biomaris

In deze tijd is een grenzeloze behoeft aan wellness; een levenstijl, waarin gezondheid en lichaamlijke en geestelijke fitness centraal staan. Biomaris sluit naadloos aan bij deze wereldwijde behoefte. Er is een uitgebreid assortiment producten voor mannen en vrouwen.

Schoonheid en gezondheid uit de zee

De huid speelt een beslissende rol bij talloze functies die het lichaam gezond houden. De wetenschap heeft aangetoond dat werkstoffen uit de zee de natuurlijke huidfuncties ondersteunen en de huideigenen beschermingsmechanismen versterken: ze zijn een cadeau voor het lichaam. Het is Biomaris gelukt, deze werkstoffen in haar producten te verwerken. Ze voorzien de huid van alle mineralen en sporenelementen die ze nodig heeft om goed te functioneren. Algenbehandelingen werken ontspannend, zeer verzorgend, helend, ontslakkend, ontstekkingsremmend en zuiverend.

Biomaris heeft een compleet programma voor elke huidtype: producten voor gezichts- en haarverzorging, lichaams- en voetverzorging, zonbeschermingsproducten, eau de toilette en een verzorgingsserie voor mannen.

Producten van Biomaris alleen leverbaar op bestelling!!!
Schoonheidsspecialiste

Diana v.d. Boogaard

hannah huidcoach

   

©2019 Measure-IT www.huidcoach.nl